0
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

PIJANI ENGLEZI PONOVO DIVLJAJU: Opšta makljaža na plaži – stolice letele na sve strane, roditelji sa decom nemo posmatrali! (VIDEO)

Objavljeno: 21.06.21 u 17:47

Gotovo je nemoguće da se Evropsko prvenstvo završi, a da ljubitelji fudbala ne pogledaju bar jednu nemilu scenu.

Ovog puta, glavni akteri jezive tuče su Engleski navijači, koji su opšte poznati po tome da umeju da naprave haos neviđenih razmera, a to su pokazali još jednom.

I oni su domaćini na EURO 20, pa su odlučili da i na svom terenu naprave ozbiljne probleme, a tuča koja se dogodila juče zgrozila je tamošnju javnost.

PROČITAJTE JOŠ: DA IM POZAVIDE MMA BORCI: EURO ne može da prođe bez incidenata – žestoka tuča na ulicama Londona, pesnice sevaju na sve strane! (VIDEO)

Nakon meča Engleska – Hrvatska, pijani Englezi su se žestoko potukli na jednoj plaži u Sautendu, i potmuno demolirali prelep objekat. Stolice i ležaljke su letele na sve strane, a porodice sa decom su nemo posmatrale sa strane.

Iz Engleske javljaju da tokom meča nije bilo nikakvih problema, ali je sve počelo nakon što su domaći savladali Hrvatsku 1:0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter