0
ATP

FOTO: Serbia open

OGLASIO SE ČOVEK ZBOG KOGA JE NOVAK HTEO DA NAPUSTI TENIS: Svi pamtimo šta se desilo pre 11 godina! (VIDEO)

Objavljeno: 21.06.21 u 12:57

Nije bilo prijatno za gledanje.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković, doneo je Srbiji mnogo toga. Pored neverovatne promocije naše zemlje koja je stalno prisutna, Đoković je bezbroj puta oduševio naciju. Pamtimo neke veličanstvene pobede, ali i jedan težak poraz iz 2010. godine.

Srpski teniser je igrao četvrtfinale Rolan Garosa, vodio je sa 2:0 u setovima protiv Jirgena Melcera, ali je Austrijanac izvojevao sjajan preokret. Koliko mu je teško pao ovaj poraz, saznali smo nakon nekog vremena, kada je Đoković istakao da je u tim momentima razmišljao o napuštanju tenisa. Nakon 11 godina od tog meča, oglasio se i Melcer koji je istakao da će Novak uskoro oboriti sve rekorde.

Morate da mu skinete kapu. On će uskoro oboriti sve rekorde. edino mu nedostaje jedan grend slem da se izjednači sa Rafom i Rodžerom. Nivo tenisa koji je pokazao u polufinalu i finalu Rolan Garosa je bio ekstremno visok. Nije ništa dozvoljavao. Hladnokrvno je iskoristio prve šanse koje je dobio i od Nadala i od Cicipasa. Protiv Cicipasa je gubio 2:0, ali posle osvajanja trećeg seta, bilo je jasno svima koji znaju tenis kao sport da će on verovatno pobediti na kraju. On je jednostavno najbolji i gotovo je nepobediv, rekao je Melcer za austrijski portal Laola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter