0
Košarka

FOTO: FIBA

NOVI PEH ZA SRBIJU: Nakon Jokića, evroligaški bek otkazao nastup!

Objavljeno: 21.06.21 u 21:01

Novi veliki peh za reprezentaciju Srbije!

Srbija će kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre morati da odigra bez Nemanje Nedovića. Nakon što je Nikola Jokić otkazao svoj nastup na kvalifikacionom turniru, ali i na samim Olimpijskim igrama, Srbija će morati i bez iskusnog beka Panatinaikosa.

Ipak, ako se Srbija kvalifikuje na Olimpijski turnir u Tokiju, Nemanja Nedović će gotovo sigurno nastupati.

‘Bio sam u stalnom kontaktu sa Igorom i doktorima reprezentacije, objasnio sam im u situaciju u kojoj sam bio u aprilu i maju, u tom periodu nije mi bilo dozvoljeno da treniram i da igram, pa sam bio kod kuće i nisam mogao da radim. I dalje moram da mirujem i ne smem da treniram, ali i kada se oporavim skroz trebaće mi određeni period da napravim lagano taj povratak u sport.’ – reči su Nemanje Nedovića.

‘U dogovoru sa Igorom, koji razume situaciju, odlučeno je da sigurno preskočim kvalifikacije, a onda da sednemo 4. jula i da vidimo šta će biti. Da je ovo druga situacija, bilo bi drugačije. Zglob ću da sredim i koleno ću da sredim, ali sa ovim nema zezanja. Nadam se da ćemo se kvalifikovati, pa ćemo da vidimo da li sam potreban.’ – zaključio je Nedović.

Počela je prodaja karata za utakmicu 23.06.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter