0
Fudbal

FOTO: UEFA

NAJVEĆI PREOKRET EVROPSKOG PRVENSTVA: Danci od nokauta, do prolaska dalje!

Objavljeno: 21.06.21 u 22:50

Komplikovana situacija u grupi B!

U okviru grupbe B Evropskog prvenstva u fudbalu, večeras su odigrana dva duela. Sastale su se reprezentacije Finske i Belgije, kao i selekcije Rusije i Danske.

Finska – Belgija 0:2

Dugo je reprezentacija Finske bila ‘tvrd orah’ za Belgiju, koja nije uspevala da nađe način da im slomi otpor. Ipak konstantni napadi Belgije su se konačno isplatili u 74. minutu kada su poveli. Dvorstruku prednost svojoj reprezentaciji doneo je Romelu Lukaku na asistenciju Kevina De Brujnea. Belgija je kao više nego sigurna osvojila prvo mesto u grupi.

FOTO: UEFA

Rusija – Danska 1:4

Danska je od potpuno otpisane selekcija stigla do reprezentacije koja je prošla dalje. Nakon dva uvodna poraza niko nije ni slutio prolazak Danske u naredno kolo Evropskog prvenstva. Ipak, oni će sada profitirati od komplikovane situacije i uspeti da prođu dalje.

FOTO: UEFA

Prednost selekciji Danske doneo je Mikel Damsgard u 38. minutu, da bi prednost od dva gola doneo Polsen u 59. minutu. Nadu Rusiji doneo je Artem Dzjuba u 70. minutu sa bele tačke, ali su Danci imali spreman odgovor. Prednost od 1:3 Danskoj je doneo Andreas Kristijansen, da bi konačan rezultat postavio Joakim Mehle osam minuta pre kraja.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter