0
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

BIVŠI IGRAČ PARTIZANA PRED TRANSFEROM KARIJERE: Jevtović napušta Tursku, seli se u Katar – na pomolu milionski ugovor!

Objavljeno: 21.06.21 u 18:58

Kako stoje stvari, Marko Jevtović će obući dres kluba iz Katara.

Nekadašnji vezista Partizana uskoro bi mogao da napravi transfer karijere, s obzirom da bi ovih dana trebalo da potpiše ugovor sa Al Ahlijem iz Katara, saznaje ‘Sport klub’.

Detalji vezani za ovaj transfer su ranije utanačeni i s prvim radnim danom u narednoj sezoni, početkom jula, Jevtović će obući dres novog kluba.

Trener Al Ahlija Nebojša Jovović već duže vreme insistirao je na dovođenju bivšeg partizanovog igrača, a sada će mu se ta želja i ispuniti.

Jevtović u Katar stiže kao slobodan igrač, već neko vreme rukovodstvo Konje nije krilo želju, čak ni izdašne ponude, u nameri da Jevtoviću obezbedi novi ugovor. Rukovodstvo je vezisti ponudilo platu od 600.000 evra u prvoj i 800.000 u drugoj godini, međutim Jevtović se odlučio da sreću potraži na drugoj strani.

Za tri godine, Marko je u dresu Konje odigrao 88 utakmica, u poslednjoj sezoni čak 35, uz ukupno devet pogodaka.

Turski mediji spekulisali su, u međuvremenu, da su pojedini klubovi spremni da plate vezistu duplo više – 1,2 miliona evra na godišnjem nivou.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter