1
Košarka

FOTO: Screenshot/Instagram/kk_neolit

SVI SE PITAJU GDE JE I ŠTA RADI DOK JE U SRBIJI: Jokić zbog trka konja morao da napusti Sombor, a kada se pojavio nastao je haos!

Objavljeno: 20.06.21 u 20:20

Najbolji košarkaš NBA lige dane odmora provodi u Srbiji…

Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić je odlučio da ovog leta uzme slobodno kada je reprezentacija u pitanju, te odmor provede uz porodicu, a kao što smo u nekoliko prethodnih dana mogli da vidimo, dok je u domovini, uglavnom je na hipotrdomu i konjskim trkama.

Tako je u nedelju, nakon rodnog Sombora i kasačkog dana, sa svojim grlom ‘Dream kečer’ Jokić bio u Pančevu na hipodromu. Tamo je održan prvi ovogodišnji od tri planirana trkačka dana. Na programu se našlo sedam kasačkih trka koje su okupile 65 grla, od kojih je osam iz klubova s teritorije Pančeva, a ostali su iz drugih ergela, poput Jokićeve u Somboru.

Najkorisniji igrač NBA lige nije mogao da prođe nezapaženo u Pančevu, jer takvih poseta nema svakog dana ili da im to bude normalno, kao njegovim Somborcima. Zato je njegov dolazak privukao veliku pažnju, te su mnogi pohrili da se fotografišu s košarkašem…

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter