FOTO: FK Crvena zvezda
in , , , ,

STANKOVIĆ POKAZAO VELIČINU: Evo šta je usledilo nakon Ibrinog poziva!

Deki je asistentu pružio apsolutnu podršku!

Miloš Milojević je nedavno postao novi šef stručnog štaba Hamarbija. Crvena zvezda je ostala bez jednog od najvažnijh članova stručnog štaba, a Dejan Stanković je Milošu pružio apsolutnu podršku.

Suvlasnik kluba iz Švedske je Zlatan Ibrahimović i upravo je iskusni napadač imao ključni uticaj na Milošev dolazak u Hamarbi.

U razgovoru za portal ‘Nova.rs’, Milojević je sve potvrdio i iskazao veliku zahvalnost Dejanu Stankoviću. Miloš je istakao da je Deki prihvatio rasplet okolnosti i da mu je pružio veliku podršku.

PROČITAJTE JOŠ: VREDNO SE RADI NA STADIONU ‘RAJKO MITIĆ’: Iskusni napadač dobija srpski pasoš!

-Tu moram da se zahvalim pre svega Dekiju, sve mi je iskreno rekao, šta i kako, najiskrenije mi je pomogao, mislim da je njegova težina, ime, prijateljstvo sa Ibrom, dosta značilo kada ga je Zlatan zvao da ga pita o meni. I fudbalski, trenerski, ljudski, mislim da je to bilo jako bitno. U tom pogledu, samo imam da se zahvalim Misteru i da mu poželim da se igra grupna faza Lige šampiona, iako nije ni smak sveta Liga Evrope. Želim mu uspehe i da bude zanimljivo, bilo bi super pred publike, da se navijači malo raduju – izjavio je Milojević.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

VREDNO SE RADI NA STADIONU ‘RAJKO MITIĆ’: Iskusni napadač dobija srpski pasoš!

FRANK DE BUR: ‘Potrebno je da imamo poverenje u Depaja’