0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

STANKOVIĆ POKAZAO VELIČINU: Evo šta je usledilo nakon Ibrinog poziva!

Objavljeno: 20.06.21 u 18:11

Deki je asistentu pružio apsolutnu podršku!

Miloš Milojević je nedavno postao novi šef stručnog štaba Hamarbija. Crvena zvezda je ostala bez jednog od najvažnijh članova stručnog štaba, a Dejan Stanković je Milošu pružio apsolutnu podršku.

Suvlasnik kluba iz Švedske je Zlatan Ibrahimović i upravo je iskusni napadač imao ključni uticaj na Milošev dolazak u Hamarbi.

U razgovoru za portal ‘Nova.rs’, Milojević je sve potvrdio i iskazao veliku zahvalnost Dejanu Stankoviću. Miloš je istakao da je Deki prihvatio rasplet okolnosti i da mu je pružio veliku podršku.

PROČITAJTE JOŠ: VREDNO SE RADI NA STADIONU ‘RAJKO MITIĆ’: Iskusni napadač dobija srpski pasoš!

-Tu moram da se zahvalim pre svega Dekiju, sve mi je iskreno rekao, šta i kako, najiskrenije mi je pomogao, mislim da je njegova težina, ime, prijateljstvo sa Ibrom, dosta značilo kada ga je Zlatan zvao da ga pita o meni. I fudbalski, trenerski, ljudski, mislim da je to bilo jako bitno. U tom pogledu, samo imam da se zahvalim Misteru i da mu poželim da se igra grupna faza Lige šampiona, iako nije ni smak sveta Liga Evrope. Želim mu uspehe i da bude zanimljivo, bilo bi super pred publike, da se navijači malo raduju – izjavio je Milojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter