0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Očekuje se spektakl na Evropskom prvenstvu!

Objavljeno: 20.06.21 u 11:00

Treće kolo EURO-a kreće danas, tu je još Kopa Amerika i finale plej-ofa Vanarame! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

15.00 Hartlepool – Torquay

Jaka kvota i čist osećaj! Torki je tokom cele sezone bio lider na tabeli i na kraju su skliznuli na drugo mesto dok je Hartlpul završio četvrti sa četiri poena manje. Oni su skorije igrali taj profesionalni fudbal za koji se bore 2017. a klub iz Devona čak 2014. godine. Istorijski su klasični četvrtoligaši s tim da je Hartlpul početkom milenijuma bio i 10 godina u trećoj ligi. Ipak, dajemo prednost Torkiju ovaj put.

Predlog: 2 (2,65)

18.00 Switzerland – Turkey

Ako ikako žele dalje iz grupe Turci moraju da jurišaju na pobedu. Švajcarska bi u slučaju pobede i poklapanja rezultata mogla čak biti i druga u grupi. Nema nikakvog kalkulisanja želeće pobedu i jedni i drugi. Neka bude golova.

Predlog: UG3+ (1,75)

18.00 Italy – Wales

Italija je ptva reprezentacija koja je obezbedila prolaz dalje, a ako ovde ne izgube izjednačiće rekord iz 1939. od 31 utakmica bez poraza. Oni su izgubili samo dva meča od 21 protiv timova sa Britanskih ostrva. Ne bismo se kladili na njohvu pobedu tako sigurno po toj kvoti koja jesta, više nam se sviđa tip – malo golova.

Predlog: UG0-2 (1,73)

23.30 Venezuela – Ecuador

Venecuela je jedna od najslabijih reprezentacija ovog kontinenta oduvek i ništa se nije promenilo. Bod koji su uzeli Kolumbiji je već uspeh i samo iz razloga što od 5 ekipa iz grupe 4 prolazi dalje imaju čemu da se nadaju. I zbog toga što je Peru jednako loš pa će u tom duelu biti odlučeno ko otpada. Ekvador je mnogo kvalitetnija reprezentacija i nadamo se da će biti golova

Predlog: 2 (1,75)

KUPNA KVOTA 14,04 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

 

ekspres tiket – 2284672

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter