2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ODLAZAK SA MARAKANE: Tamnoputi vezista ima novi klub!

Objavljeno: 20.06.21 u 13:53

Odlazak iz redova Crvene zvezde!

Mladi i stameni vezista Ričard Odada nije uspeo da se izbori za svoje mesto u prvom timu Crvene zvezde. Ipak momak koji dolazi iz Kenije, a već tečno priča srpski jezik, dobiće šansu da se dokaže i pokaže u Superligi, ali u redovima Metalca.

Tim koji sa klupe predvodi Žarko Lazetić doveo je Odadu na pozajmicu do kraja sezone. Brojni timovi iz Superlige su bili zainteresovani za kenijskog vezistu, ali je on u dogovoru sa Crvenom zvezdom izabrao Metalac i trenera Lazetića.

On je minute u prvom timu Crvenezvezde dobijao u završnici prošle sezone, ali ih očigledno nije iskoristio.

Zanimljivosti u prelaznom roku nam tek slede..

0
0

2 Komentara

  1. “Brojni timovi iz Superlige su bili zainteresovani za kenijskog vezistu, ali je on u dogovoru sa Crvenom zvezdom izabrao Metalac i trenera Lazetića”, stoji u ovom članku Hotsporta! Ovo je nadrealizam! Voleo bih da znam koji je to klub želeo da kupi Odadu, koji se na fudbalskom terenu ponaša kao slon u staklarskoj radnji!

    0
    0
    Odgovori
  2. Nisam još siguran da će ovaj Odada otići u Milanovac, jer tako su govorili i za Blagojevića, pa on završio u Kragujevcu. Trener Metalca Lazetić je pravi fudbalski šmeker i već posle dve-tri utakmice će uvideti da Odada nema blage veze sa ozbiljnim fudbalom. Najveća tragedija je to što je zimus ovaj dunster Odada priključen takmičarskoj ekipi, a status je zbog njega izgubio Radulović, mladi reprezentativac Srbije. Gde su sada naši talenti Radulović, Pantović i Ilija Babić?! Nema ih nigde! Pušteni su niz vodu! Ali, zato su ovde totalne neznalice kao Odada i Bakajoko! HITNA PRIVATIZACIJA!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter