1
Domaći fudbal
Raspored utakmica Superlige Srbije

FOTO: Youtube screenshot

FSS STAVLJA TAČKU: Odlučeno ko će biti 16. superligaš za novu sezonu, neće se svima svideti ovo rešnje!

Objavljeno: 20.06.21 u 21:00

Uvertira uoči nove sezone i spiska učesnika za istu kada je Superliga u pitanju, vrlo verovatno dobila je svoj poslednji čin.

Prema pisanju ‘Sport kluba’ Fudbalski klub Novi Pazar biće 16. klub koji će igrati u takmičarskoj 2021/22. čime bi trebalo da bude stavljena tačka na sva nagađanja i previranja. Pazarci su navodno dostavili Komisiji za žalbe FSS sva neophodna dokumenta, a koja je ova uvažila.

Poslednju reč će dati krovna organizacija srpskog fudbala, koja bi u ponedeljak trebalo da ovu odluku ozvaniči. Novopazarci su, prošlog utorka, dostavili članovima Odbora za hitna pitanja FSS potvrdu o izmirenju dugovanja, na osnovu takozvanog UPPR postupka. Najuže rukovodstvo srpske kuće fudbala prosledilo je predmet, nadležnoj komisiji, na proveru.

Ovakav epilog će s najmanje simpatija biti dočekan na Banjici, gde su se nadali da bi eventualno mogli da uskoče umesto Novog Pazara i sačuvaju status superligaša i pored ispadanja, ali se to, kako sada stvari stoje, neće desiti, te će Rad naredne sezone igrati Prvu ligu Srbije.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter