0
Fudbal

FOTO: Twitter screenshot

FRANK DE BUR: ‘Potrebno je da imamo poverenje u Depaja’

Objavljeno: 20.06.21 u 18:28

Holandija je zabeležila dve pobede na startu takmičenja.

Fudbalska reprezentacija Holandije je već ostvarila plasman u narednu fazu turnira. Izabranici selektora Franka De Bura su savladali Ukrajinu i Austriju, a u ponedeljak ih očekuje meč sa Severnom Makedonijom.

-Mislim da je Memfis Depaj samokritičan i da je svestan da mora da igra mnogo bolje nego što je to bilo do sada. Verujem da te kritike neće uticati negativno na njega. U poslednjih nekoliko dana dobio je na samopouzdanju i zna tačno šta bi trebalo da uradi. To je njegova prednost, sebe poznaje odlično, a ja verujem da ima mnogo prostora za napredak. Nadamo se za sve nas, za Holandiju, za fudbal u globalu da će odigrati na nivou koji se očekuje od njega. Znamo da mu je potreban dodatni podstrek kako bi pokazao kakav je igrač. Potreban nam je takav, da bismo mi došli što dalje na turniru. Takođe, potrebno je da imamo poverenje u njega, jer on veruje sam u sebe, zaista je poseban igrač –  rekao je Frank De Bur.

PROČITAJTE JOŠ: VREDNO SE RADI NA STADIONU ‘RAJKO MITIĆ’: Iskusni napadač dobija srpski pasoš!

Stručnjak je istakao da ga ne zanima ko će biti protivnik njegovoj ekipi.

-Sada ne zavisi sve od nas, tačnije, mi znamo kako će izgledati naš put do finala, jer smo prvi u grupi. Ukoliko dobijemo rivala koji će biti jak, tako je kako je. Jednostavno, ako želite da dođete do finala, morate da dobijete svaki meč, i to protiv ekipa koje mogu da budu i jače i kvalitetnije od vas. Zaista se ne opterećujem protiv koga ćemo igrati. Mogu da spavam bez problema, zaista sve to nema loš uticaj na mene – zaključio je selektor Holandije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter