3
Ostali sportovi

FOTO: filipfilipovic.rs

FILIPOVIĆ NE ODUSTAJE OD PARTIZANA: Prvi put u istoriji Partizan nema nijedan dug!

Objavljeno: 20.06.21 u 13:20

Olimpijske igre se bliže, ali pre toga – naši vaterpolisti ispred sebe imaju još neke zadatke.

Kapiten reprezentacije Srbije, FIlip Filipović, nedavno je potpisao ugovor sa Olimpijakosom, ali osim toga – vodi još jednu veliku bitku, a to je očuvanje i postavljanje na stabilne noge Partizana.

Priču o vaterpolo klubu Partizan znamo gotovo napamet, ali je mnogima i dalje nepoznanica kako je vaterpolo gigant spao na to da je praktično pred gašenjem.

Međutim, ima Partizan svoje „heroje“, koji su rešili da prestanu da ćute i da stvar uzmu u svoje ruke. Jedan od njih je upravo Filipović, koji je u razgovoru za Meridian sport pojasnio kakva je situacija u klubu i kakvi su dalji koraci.

– Nada da se Partizan može vratiti na stari put je vraćena još pre godinu i više dana, kada smo se mi svi okupili. Put koji je trenutno zacrtan vaterpolo klubu Partizan nije ni malo lak, pun je izazova, ali sve smo to znali i pre nego što smo se uključili u celu priču – kaže Filipović i dodaje:

– Imali smo nedavno konferenciju za štampu, na kojoj smo izneli da smo postavili dobre uslove i maltene prvi put u istoriji Partizana smo sravnali sve račune, uradili smo kompletnu pravnu i finansijsku reviziju. Bilo da ostanemo mi ili dođe neko drugi, sve će imati „crno na belo“ šta se trošilo, koliko i na šta se trošilo.

Filipović je takođe dodao da je izuzetno ponosan na ovaj pravi „podvig“.

– Ono na šta jesam ponosan jesu ljudi u klubu, kao i na to što smo ovu sezonu završili praktično bez ijednog duga i što u novu sezonu ulazimo rasterećeni, barem što se toga tiče.

A, kada se radi o igračkom kadru i pojačanjima?

– Ima dosta lepih najava što se tiče pojačanja i saradnje sa gradom i državom, tako da ćemo o tome malo kasnije – zaključio je Filipović razgovor za Meridian sport.

 

 

0
0

3 Komentara

  1. Koji lazov?Sest miliona evra duga i nestade odjednom!Ako misli za ovu godinu gde su zauzeli sesto mesto i klub izfinansirao presednik Vucic sa velikom svotom sve klubove u Srbiji.Jesu li vratili iti jedan dinar duga?Kada se njemu dugovalo prvi je dizao strajkove protiv uprava!I protiv njega ce ako ne bude vracao igracima novac!

    0
    0
    Odgovori
    • Majstore , a dug FK zvezde?….samo je agrobanka oprostila 17 miliona evra duga…a zvezda kupuje kao da je PSG….razmisli o tome..a to je samo deo pricice….i nije Vucice finansirao, nego drzava , svi mi…kada bude davao svoju kintu, mozes pricati o tome…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter