0
Košarka

foto: KSS

UBEDLJIVA POBEDA „ORLOVA“ : Srbija ubacila „stotku“!

Objavljeno: 19.06.21 u 18:11

Srbija rutinski slavila protiv Meksika 104:67.

Košarkaši Srbije ubedljivo su savladali Meksiko na Akropolis kupu sa rezultatom 104:67. Ovo je druga pobeda selekcije Igora Kokoškova u Atini.

Srbija je sjajno šuterski otvorila meč, a protivnik iz Meksika je imao rezultatski priključak samo u prvoj četvrtini. U drugoj je Srbija počela da se odlepljuje i došla do prednosti od čak 19 poena, ali nisu se tu zaustavili.

U trećoj četvrtini naši košarkaši su nastavili dominaciju i došli do prednosti od neverovatnih 37 poena. U jednom momentu je bilo +43, ali su na kraju meča spustili loptu i mirno priveli meč kraju

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KSSrbije (@kssrbije)

Najefikasniji na meču bio je mladi centar Filip Petrušev sa 23 poena, a pratio ga je Dobrić sa 17, dok su dvocifreni još bili Marjanović i Jović sa 12 poena.

Izabranci Igora Kokoškova u petak su na startu turnira pobedili Portoriko 80:68, a poslednji susret odigraće u nedelju od 19 sati protiv Grčke.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter