0
ATP

FOTO: Youtube/Screesnhot

‘TO ISKUSTVO NEMA CENU’: Konačno se oglasio klinac kome je Novak ulepšao život – otkrio je šta mu je rekao srpski as!

Objavljeno: 19.06.21 u 14:50

Dečak koji je za vrlo kratko vreme dospeo u centar pažnje konačno je otvorio dušu.

Ljubitelji tenisa imali su priliku da gledaju spektakl u finalu Rolan Garosa, gde su se sastali najbolji teniser sveta Novak Đoković i Stefanos Cicipas.

Novak je u prva dva seta imao dosta poteškoća, u tim trenucima veliku podršku dobijao je iz prvog reda tribina gde se nalazio Mateo, meksički dečak koji je uspeo da našeg asa vrati u meč.

Nakon velikog preokreta, Nole je malom dečaku poklonio reket, a ta slika je obišla ceo svet.

– Nisam znao da me Đoković sluša, bio sam iznenađen što me je uopšte čuo – počeo je Mateo priču za Imagen Deportes.

– Sve je počelo na polufinalu protiv Nadala na koje sam bio pozvan. Davao sam mu i tada savete, poruke motivacije, govorio mu je stvari poput „Ti to možeš“, „Nije ništa strašno“, „Dobra strategija, nastavi tako…“ i motivisao sam ga da nastavi tako. To sam govorio na engleskom. Ja sam mislio da me ne čuje, ali na moje iznenađenje na kraju sam osetio da me čuje.

– Za mene je delovalo skoro nemoguće, jer Nadal je kralj šljake. Činilo mi se veoma teško, ali sam nastavio da ga motivišem – kaže Mateo i objašnjava dalje:

– Ne igram tenis, ali mnogo volim da gledam igru. I imao sam sreće da me pozovu na meč finala. Mnogo mi se sviđa taj sport. Ja igram fudbal. U Meksiku navijam za Ameriku, a u inostranstvu od srca navijam za Madrid, ali za sada za PSG.

PROČITAJTE JOŠ: DA IM POZAVIDE MMA BORCI: EURO ne može da prođe bez incidenata – žestoka tuča na ulicama Londona, pesnice sevaju na sve strane! (VIDEO)

– Na kraju mi je doneo kapu. I osetio sam da, kada mi je dao kapu i kada me je već poznavao malo, približio mi se posle i rekao sam mu „Čestitam, ti si velik“ i otišao je. Kasnije se vratio i dao mi je reket. To iskustvo nema cenu, reket ću zadržati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter