0
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

RONALDO GA JE ISPALIO ZA DRES, A ON JE DANAS POTOPIO PORTUGALCE: Slatka osveta nemačkog reprezentativca!

Objavljeno: 19.06.21 u 21:58

Pokazali su im kako se igra.

Fudbalska reprezentacija Nemačke je savladala selekciju Portugalije sa 4:2. Definitivno najbolji fudbaler na ovom meču bio je Robin Gosens koji je postigao gol uz dve asistencije, a nakon utakmice je dao zanimljivu izjavu.

Sigurno da ću ovo veče dugo pamtiti. Pobedili smo stvarno jak tim, postigao sam prvi gol na turniru, kao i asistenciju. Srećan sam i ponosan, bili su prvi Gosensovi utisci.

Potom su se novinari setili događaja koji se odigrao nakon meča Atalante sa Juventusom. Naime Gosens je od Ronalda tražio da razmene dresove, ali ga je Portugalac odbio. On je tada istakao da se osećao jako loše.

Nakon utakmice sa Juventusom hteo sam da ispunim svoj san. Umesto do sudije otišao sam na kraju do Ronalda. Pitao sam ga da li mogu dobiti njegov dres, a on me nije ni gledao, samo je rekao ne. Osetio sam se malim. Znate taj osjećaj, okrećete se i gledate da li vas je ko video, rekao je tada fudbaler Atalante.

Ovoga puta, Gosens je rekao da ga nije pitao za dres. Sigurno je da je Ronaldo sada zažalio što nije ispunio želju nemačkom reprezentativcu.

Ne, ovog puta ga nisam pitao. Samo sam želeo da proslavim pobedu i da uživam u ovoj divnoj večeri.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter