0
Košarka

FOTO: FIBA

POZNAT JE STATUS BOGDANOVE POVREDE: Nije ozbiljna, ali možda neće igrati za reprezentaciju!

Objavljeno: 19.06.21 u 22:21

Sve zavisi od sedmog meča.

Atlanta Hoksi su u šestom meču polufinala Istoka poraženi od Filadelfije. Samim tim, sedma utakmica nas očekuje u noći između nedelje i ponedeljka, ali ono što nas najviše brine je status Bogdana Bogdanovića. Srpski reprezentativac je doživeo povredu, pa je ranije napustio parket.

Povodom toga, oglasio se i trener Hoksa Nejt Mekmilan rekavši da Bogdan i dalje ima otečeno koleno. On takođe navodi da je podvrgnut terapijama i da postoje šanse da zaigra u odlučujućem meču.

Ipak i pored svega toga postoji šansa da Bogdan propusti prvo reprezentativno okupljanje. Ako njegov tim slavi i plasira se u finale Istoka, to će značiti da će on odigrati minimum bar još 4 meča, a verovatno i više. Pošto je do kvalifikacionog turnira za OI ostalo samo 10 dana, to bi značilo da Bogdanović ne bi bio na raspolaganju selektoru Igoru Kokoškovu iz opravdanih razloga.

Sa druge strane, ako Srbija obezbedi put u Tokio, poznajući Bogdana, ako ga povrede ne spreče, sigurno će biti uz Orlove. Olimpijske igre su na programu od 23. jula pa će nekadašnji košarkaš Partizana imati dosta vremena da se spremi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter