FOTO: Twitter/Screenshot/DenverNuggets
in ,

‘PONOSNI SMO NA TO, ALI SEZONA JE BILA NAPORNA’: Prvi čovek Denvera govorio o Jokiću – ‘Mora da ostane svež i srećan!’

Predsednik košarkaških operacija Denver Nagetsa Tim Koneli govorio je o napornoj sezoni u NBA ligi i njihovoj prvoj zvezdi Nikoli Jokiću.

On smatra da je najbolje da se Somborac odmori tokom leta i spreman dočeka novu sezonu.

– Želim da igra, on želi da igra. Ali teško je ignorisati brojeve. Kada imate igrača koji stvarno želi da igra svake večeri, meni je protiv zdravog razuma da mu kažeš da ne igra. Nikola je izrastao u lidera, inspiriše nas sve svojim pristupom. On je voljan da igra svakog dana, a posle svakog meča ide i radi sa Felipeom (kondicioni trener prim.aut.). On je zaista umoran, naročito kada se uzme u obzir da smo u poslednjim utakmicama igrali bez Džamala Mareja. Naši igrači su uradili dobar posao. Kao i uvek, Nikola će odlučiti. Svesni smo koliko je umoran, svesni smo njegove uloge i moramo da imamo strategiju kako bi on bio svež i srećan za sledeću sezonu, rekao je Koneli.

U Denveru su ponosni, ali…

– Mi u klubu smo ponosni kada naši igrači predstavljaju svoje reprezentacije na međunarodnim takmičenjima, ali, uz to, takođe i razumemo neverovatan napor koji je ova i ovakva sezona iziskivala od naših momaka… Ova sezona je bila na poseban način komplikovana, dodao je on.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

KAKVA ČAST: Bivši prvak Evrope zvao OFK Beograd na otvaranje novog stadiona

OKTAGONBET TIKET DANA: Od Francuza se očekuje spektakl, a uz EURO, tu je i MLS!