0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Od Francuza se očekuje spektakl, a uz EURO, tu je i MLS!

Objavljeno: 19.06.21 u 11:00

Danas smo na Evrpsko prvenstvo dodali i MLS! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

15.00 Hungary – France

Francuska je toliko moćna da će pregaziti i mnogo kvalitatnije reprezentacije od Mađarske. Ne pomaže ni domaćinstvo u ovom slučaju. Ni najmanje ne sumnjamo u ubedljivo pobedu Francuske, koja je već Nemačku samlela.

Predlog: 2&3+ (2,12)

18.00 Portugal – Germany

Ovaj tip će verovatno mnogima izgledati kao iznenađenje ali slušamo naš osećaj, a on govori da će pobediti Portugal. Uigrani su, čvrsti, jaki i iskusni. Znaju da igraju na rezultat. Za mladu reprezentaciju Nemačke neke od ovih stvari se ne mogu reći. Bojim se da je kod njih došlo zasićenje sa Jokimom Levom i da će im ta promena već nakon ovog takmičenja dobro doći.

Predlog: 1 (3,30)

21.00 Spain – Poland

Španija je propustila gomilu šansi na utakmici sa Švedskom iz posed lopte od skoro 85%, ali to ne može dva puta da se desi. Mi smo kao i svi mislili da je Poljska mnogo bolja nego što se pokazala, tako da im u ovoj utakmici ne dajemo mnogo šansi. Mora i Morata jednom da pogodi. To će biti baš danas.

Predlog: 1&2-5 (1,77)

01.30 Columbus Crew – Chicago Fire

Čikago je ponovo jedan od najslabijih timova MLS lige. Samo jedna pobeda u sedam mečeva i samo 4 postignuta gola. Kolumbus je mnogo ispred i bori se za plej-of. Pored svega ovoga nismo se odlučili na čistog keca, nego ipak na golove.

Predlog: UG3+ (1,67)

KUPNA KVOTA 22,41 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 1776288

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter