0
Domaći fudbal

FOTO: FSS

MLADI REPREZENTATIVAC OBLAČI DRES CRVENE ZVEZDE: Dok Prijović ne dođe, na ‘Marakani’ se radi punom parom!

Objavljeno: 19.06.21 u 12:55

Na Marakani vredno rade.

Navijači Crvene zvezde željno iščekuju da u Ljutice Bogdana stigne Aleksandar Prijović, a dok se taj posao ne završi, crveno-beli su odradili još jedan sjajan transfer.

Dres srpskog šampiona obući će mladi reprezentativac Srbije Milan Ilić, koji će sa srpskim šampionom potpisati ugovor na tri godine.

Talentovani dvadesetogodišnjak koji igra na poziciji desnog beka tokom ove nedelje boravio je u Ljutice Bogdana, zajedno sa svojim menadžerom i dogovorio sve detalje saradnje sa novim klubom. Ilić je pažnju na sebe skrenuo sjajnim partijama u Lozinici prethodne sezone, a vredi pomenuti da je bio jedan od najboljih pojedinaca Prve lige Srbije.

Nakon potpisivanja ugovora, Ilić će prvu sezonu provesti na pozajmici, a najrealnije je da obuče dres Grafičara ili nekon superligaša, saznaje ‘Mozzart sport’. Crveno-beli na ovaj način žele da ga spreme za veliku scenu.

PROČITAJTE JOŠ: LUDNICA NA NEDOVIĆEVOM ROĐENDANU: Supruga mu pripremila izenađenje, odjednom se ‘pojavili’ Del Pijero i Bufon, svi ostali u šoku! (VIDEO)

Mladi desni bek je karijeru počeo da gradi u GSP Poletu, da bi 2018. godine prešao u Teleoptik. Kasnije je igrao za IMT sa Novog Beograda, a poslednji angažman bio mu je u Loznici. U dresu kluba iz zapadne Srbije u potpunosti se afirmisao pošto je dobio poziv selektora mlade reprezentacije Srbije Zvonka Živkovića za junski ciklus. Novi igrač Crvene zvezde dobio je šansu u prijateljskim mečevima protiv Brazila i Rusije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter