0
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

LOŠE SU POČELI PRVENSTVO, ALI SU SADA DEMONSTRIRALI SILU: Nemci napunili mrežu Portugalaca!

Objavljeno: 19.06.21 u 20:17

Videli smo čak 6 golova.

Fudbalska reprezentacija Nemačke je u okviru druge runde grupe F ubedljivo savladala selekciju Portugalije sa 4:2. Izabranici Joakima Leva bili su dosta raspoloženiji u odnosu na prvi meč sa Francuskom, kada su poraženi sa 1:0.

Počeli su Nemci silovito, pa su mrežu Portugalaca zatresli već u 6. minutu, ali je gol Gosensa poništen zbog ofsajda. Potom je Kristijano Ronaldo šokirao domaće pogotkom za vođstvo u 15. minutu.

FOTO: Twitter/Screenshot

Nakon toga, usledila su dva autogola, pa možemo reći da su igrači iz selekcije Portugalije jedini tresli mreže u prvom poluvremenu, iako su na pauzu otišli sa zaostatkom od 2:1. Nakon centaršuta domaćih u 35. minutu, Ruben Dijaš je pogodio svoj gol u pokušaju da loptu izbaci van šesnaesterca. Samo 4 minuta kasnije, nesmotrenu reakciju imao je i Rafael Gereiro i tako doneo radost domaćim navijačima.

Tek što je drugo poluvreme počelo, Robin Gosens je u 51. minutu sa leve strane poslao sjajan pas na drugu stativu, a pogodak za 3:1 postigao je Haverc. Tačno pola sata pred poslednji zvižduk, gol za 4:1 postiže upravo gore pomenuti Gosens koji je verovatno i najbolji igrač na ovom meču.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Prava goleada se tu nije završila. Kristijano Ronaldo je u 67. minutu uposlio Dioga Žotu koji je postigao u prvi mah sumnjiv gol, ali je VAR utvrdio da je sve regularno. Tada je postavljen i konačan rezultat, pa je zaključak da je reprezentacija Nemačke pokazala klasu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter