FOTO: FK Crvena zvezda
in , ,

KONSTITUISANA NOVA SKUPŠTINA CRVENO-BELIH: Mijailović smatra da Zvezda ima sposobno i odgovorno rukovodstvo!

Danas je u Medija centru stadiona ‘Rajko Mitić’ konstituisan novi saziv Skupštine Crvene zvezde.

Takođe je i održana prva redovna sednica gde su na dnevnom redu bile sledeće stavke: Usvajanje Zapisnika sa prethodne sednice Skupštine, Obraćanje Predsednika, Obraćanje Generalnog direktora, Obraćanje Sportskog direktora, Izveštaj Operativnog direktora, predlog usvajanja finansijskih izveštaja za 2020.godinu, Izveštaj Nadzornog odbora, Izveštaj rukovodilaca sektora i Razno. Prisutnima se obratio Crvene zvezde Svetozar Mijailović.

– Poštovani članovi skupštine,

Čestitam vam mandate koje ste osvojili na demokratskim izborima i mandate delegiranim članovima koje su zaslužili od predlagača kako predviđa naš Statut. Želim vam uspeh u radu, da nastavite plodonosan rad prethodnog saziva i da ostvarite dalji napredak.

Vaš četvorogodišnji mandat započinjete u rekordnoj godini, koja je kruna uspeha prethodnog saziva, četiri titule za redom, četiri nastupa u grupnim fazama evropskih takmičenja. Ove godine tim Dejana Stankovića osvaja duplu krunu i evropsko proleće. Rezultati za ponos svih zvezdaša ali ovi rezultati i obavezuju.

Očekuje vas mnogo posla u ostvarivanju postavljenih ciljeva. Verujem da će ovaj sastav uneti i novu energiju, veoma potrebnu da se savladaju izazovi koji nas očekuju.

Razmatrajući 2020. godinu u februaru, utvrdili smo da je bila veoma teška, da mnogo toga nije zavisilo od našeg rada i truda. Takođe i prva polovina ove godine, samo je još više produbila teškoće i probleme pred kojima se Klub nalazi.

Godine mi dozvoljavaju da kažem da se nikada u Zvezdi nije radilo u uslovima veće neizvesnosti. Rezultati koje smo postigli u ovim uslovima, potvrđuju da imamo sposobno i odgovorno rukovodstvo, koje je našlo i nalazi rešenja da odgovori izazovima pred kojima smo se našli i sa kojima ćemo se i u budućnosti susretati.

Nemam nameru da detaljnije govorim. U narednim izlaganjima o uspesima, problemima, izazovima, biće više reči.

Čestitam i odajem priznanje za postignuto u sezoni 2020/21. igračima, treneru Dejanu Stankoviću i njegovom stručnom štabu, sportskom direktoru Mitru Mrkeli, poslovnom direktoru Marku Petroviću, direktoru Omladinske škole Draganu Mladenoviću i glavnom treneru Nikoli Jeliću, svim zaposlenima u Klubu, a posebno generalnom direktoru Zvezdanu Terziću za petu titulu, četiri Evrope i ovogodišnju duplu krunu.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

STAO JE UZ BRATA: Nikolić besan na navijače Budućnosti – ‘Stidi se po**ana strano Podgorice’!

ZVEZDAN TERZIĆ NE KRIJE ZADOVOLJSTVO: ‘Ostvarili smo neverovatne rezultate, pokazali smo da rastemo kao klub’