0
Evropske lige

FOTO: Herrelandsholdet

KAKVO IZNENAĐENJE ZA DANCE: Eriksen odmah nakon izlaska iz bolnice posetio saigrače – ‘prekinuli smo trening, morali smo da ga zagrlimo’

Objavljeno: 19.06.21 u 15:51

Kristijan Eriksen je juče napustio bolnicu, i odmah nakon toga odlučio je poseti svoje saigrače iz reprezentacije.

Danaski fudbaler je odmah nakon izlaska iz bolnice posetio svoje saigrače iz reprezentacije na treningu.

– Nismo znali da će doći. Prekinuli smo trening. NJegova poseta je donela dobru energiju timu. Mogli smo da ga zagrlimo. Bilo je lepo videti ga kako šeta sa sinom. Bio je to dobar dan iz mnogo razloga – rekao je vezni fudbaler Danske Kristijan Nergord.

Podsetimo, vezista Intera doživeo je 12. juna srčani udar na utakmici protiv Finske na Evropskom prvenstvu. Eriksen je potom prebačen u bolnicu, gde je operisan – u srce mu je ugrađen defibrilator, aparat koji stimuliše srčanu radnju.

PROČITAJTE JOŠ: DA IM POZAVIDE MMA BORCI: EURO ne može da prođe bez incidenata – žestoka tuča na ulicama Londona, pesnice sevaju na sve strane! (VIDEO)

Bivši fudbaler Totenhema iskoristio je priliku da ruča sa igračima pre nego što se vratio kući.

– Bilo je emotivno jer smo ga poslednji put videli kako leži na travi. Znali smo da je Kristijan u redu ali potpuno je drugačije videti ga uživo – izjavio je danski fudbaler Joakim Mele.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter