FOTO: ABA League/Dragana Stjepanovic
in ,

BUDUĆNOST SE SA STILOM OPROSTILA OD IVANOVIĆA: „Bio si ključan čovek u najvećem sportskom uspehu kluba i time si zaslužio mesto među najvećim“

Oprostili se od legende kluba na pravi način.

Odjeknula je kao bomba informacija da je Nikola Ivanović prešao iz Budućnosti u Crvenu zvezdu. Crveno beli su sinoć kasno objavili dolazak sjajnog plejmejkera, a to je izazvalo burne reakcije navijača podgoričkog tima. Ipak. Budućnost je danas izašla sa sjajnim pristupom i sa stilom se oprostila od legende kluba.

– Nikola nakon osam godina napušta naš klub. Džoni je bio sinonim Budućnost, igrač u čijim maestralnim partijama smo uživali dugi niz godina. Nikola činio si godinama da se ponosno osećamo, da jedan “naš mali iz Šargarepe” predvodi “plavo-bele” i u ABA ligi i u Evropi. Upravo si ti bio ključan čovek u najvećem sportskom uspehu kluba i time si zaslužio mesto među najvećim.Želimo ti puno sreće u daljoj karijeri i profesionalnom angažmanu, znaš da će Budućnost uvek biti tvoja kuća.

Uprava kluba je sve uradila da zadrži Nikolu, ali iskreno nije imala ni šansu da uspe u tome. Ipak, prioritet mu je bilo igranje u Evroligi. Molimo navijače Budućnost Volija da bez obzira na to sto su teško prihvatili informaciju o njegovoj novoj igračkoj adresi spuste tenzije, jer je to pravi način da dostojanstveno podrže Klub u susret novoj sezoni i novim pobedama. A Nikola, kao i svi igrači, ima pravo da ide gde misli da mu je bolje. Na kraju krajeva, kada se osvrnemo iza sebe… ovo jeste samo sport – objavili su Podgoričani na svom zvaničnom sajtu.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

SELEKTOR HRVATSKE NEZADOVOLJAN: „Ovo nije Hrvatska kakvu sam zamišljao i hteo“!

ŠPANSKI REPREZENTATIVAC O MODERNIZACIJI FUDBALA: „Desetke su nestale“!