7
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

BOMBA KOJA ĆE DUGO ODJEKIVATI: Željko Obradović se vratio u Partizan!

Objavljeno: 19.06.21 u 17:24

Željko Obradović se vratio među crno-bele i potpisao ugovor na tri godine.

Kao što smo i najavili, Željko Obradović se vraća u Partizan! Trofejni stučnjak je postigao dogovor sa upravom kluba i potpisao ugovor na tri godine. Ono što je pre nekoliko nedelja delovalo kao bajka, danas postaje realnost za navijače Partizana. Inforamcija se ranije provlačila u medijima, ali niko nije verovao da je tako nešto i ostvarivo.

Foto: Privatna arhiva

Obradović je ranije navodio da ne želi da dođe u klub koji nije u mogućnosti da mu obezbedi sastav koji mu je potreban. Očigledno su crno-beli u mogućnosti da obezbede želejni budžet i naprave tim koji će biti u mogućnosti da se bori za sam vrh. Navodi se da je reč o višemilionskoj sumi koju će klub uložiti u pojačanja.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

)

U klub je stigao i Zoran Savić koji će obavljati funkciju sportskog direktora, a poznato je da su Savić i Obradović u odličnim odnosima. Od njih dvojice se očekuje da će zajedno vratiti Partizan među najbolje klubove Evrope.

0
0

7 Komentara

  1. SVE ZA LJUBAV
    SVE ZA PARTIZAN !!!
    ZOC, LEGENDO, ZIVECE NAS KK P ZAUVEK, ZAHVALJUJUCI TEBI, NASIM LEGENDAMA, NAVIJACIMA I DRZAVI SRBIJI !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter