1
Ostali sportovi

FOTO: waterpoloserbia.org

VATERPOLISTI SPREMNI ZA OLIMPIJSKE IGRE: Dejan Savić skratio spisak pred najvažnije takmičenje!

Objavljeno: 18.06.21 u 17:56

Olimpijske igre startuju 23. jula.

Vaterpolo reprezentacija Amerike, bila je gost u Beogradu, gde je trenirala zajedno sa našom selekcijom. Srpski reprezentativci će u ponedeljak putovati u Kranj gde će nastaviti pripreme, a selektor Dejan Savić je istakao da je ekipa radila po planu.

Radili smo prema planu. Koristilo je i nama i Amerikancima, koji se pripremaju za završnicu Svetske lige. Sada je na redu boravak u staroj bazi u Kranju gde imamo odlične uslove za rad i to u svim segmentima od fizičke pripreme do tehničko taktičke, rekao je Savić za sajt VSS.

U Kranj neće putovati Petar Velikić i Nikola Lukić, koje je Savić skratio sa spiska. Pripreme u Sloveniji nastavljaju sledeći igrači:

Gojko Pijetlović, Branislav Mitrović, Lazar Dobožanov, Dimitrije Rističević, Milan Aleksić, Sava Ranđelović, Nikola Jakšić, Radomir Drašković, Filip Filipović, Dušan Mandić, Viktor Rašović, Nikola Dedović, Andrija Prlainović, Strahinja Rašović, Stefan Mitrović, Gavril Subotić, Duško Pijetlović, Nemanja Vico, Djordje Lazić, Djordje Vučinić i Miloš Ćuk.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter