0
Košarka

FOTO: KSS

PRVO PA MUŠKO: Košarkaši Srbije pobedom započeli učešće na Akropolis Kupu u Grčkoj!

Objavljeno: 18.06.21 u 18:09

Ovo će izroditi neke nove igrače.

Košarkaška reprezentacija Srbije je u okviru prvog meča na Akropolis Kupu savladala selekciju Portorika sa 80:68. Orlovi su bili oslabljeni neigranjem Miloša Teodosića, Vasilija Micića i Vladimira Lučića koji se odmaraju pred kvalifikacioni turnir.

Takođe, od ranije je poznato da u sastavu nije Nikola Jokić, koji je odbio poziv selektora Kokoškova, kao ni Aleksej Pokuševski i Alen Smailagić. Miroslav Raduljica, Marko Gudurić i Nemanja Nedović su odsutni zbog povreda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KSSrbije (@kssrbije)

Veće minute na centarskoj poziciji izvanredno je iskoristio MVP ABA lige Filip Petrušev koji je postigao 21 poen. Pratili su ga Dobrić sa 15, Anđušić sa 12 i Boban Marjanović sa 11 poena. Na drugoj strani, istakao se Braun koji je ubacio 19 koševa.

Naša reprezentacija će u Grčkoj odigrati još dva meča. Sutra je na programu duel sa Meksikom, dok će Orlovi u nedelju snage odmeriti sa Grčkom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter