1
Košarka

FOTO: FIBA

OTAC NIKOLE JOKIĆA ŠOKIRAO SVE: Sada je sve mnogo jasnije, evo zašto neće igrati!

Objavljeno: 18.06.21 u 20:43

‘Goruća’ tema u srpskom sportu!

Otac sada već proslavljenog srpskog košarkaša – Nikole Jokića, Branislav, govorio je za Somborsku televiziju.

‘MVP nagrada je zaslužena. Kad pročitamo koliko je novinara glasalo. Maltene jednoglasno. Normalno da nam je svima drago. Verovatno je i njemu. Nismo nešto mnogo pričali o tome. Braća su tu najžešće doživela, jer su bili prisutni tamo. Kao porodica u Somboru smo imali ogroman pritisak od novinara, ali smo imali prećutni dogovor da ne komentarišemo ništa.’ – rekao je Branislav na startu razgovora.

Potom je prokomentarisao i brojne pozive novinara, koje dobija otkad je Nikola odbio da nastupa za reprezentaciju.

‘Jednostavno se izviniš ljudima, ako je takav dogovor da ne želiš da ništa posebno da komentarišeš. To je Nikolina zasluga i on jedini treba da komentariše. Nažalost su izgubili četvrtu utakmicu, Nikola je završio sezonu. Ima malih zdravstvenih problema sa snajom, koja je u drugom stanju. Ne znam kako će se to odraziti na zbivanja koja slede. Treba da se porodi u Americi. Ljudi treba da shvate da čovek treba da dobije dete i to je bitnije od svega ostalog.’

O planovima Nikole, rekao je kratko.

‘Nema planova. I dalje ima ugovor sa Nagetsima. Da li će biti promene ugovora… O tom potom. Uglavnom, radno mesto ga čeka. Treba da radi dalje, da zadovoljava sebe, klub, gazde, navijače, porodicu.’

0
0

1 Komentara

  1. simonovic je na onom prvenstvu dobio dete, vasi umrla majka… o cemu pricate… lepo reci nece da igra jer ima 250 mil. razloga jer ga zabole da se cima i tacka.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter