3
Fudbal

FOTO: ArenaSport/Screenshot

FSS POTPISAO ISTORIJSKI UGOVOR SA TELEKOMOM I ARENOM: Piksi kaže da je pametno sarađivati sa državom!

Objavljeno: 18.06.21 u 16:39

Sjajan potez Saveza.

Fudbalski savez Srbije je potpisao novi ugovor sa Telekomom i televizijom Arena Sport. Zamenik predsednika FSS Nenad Bjeković je istakao da je ovo najveći ugovor u istoriji, ali nije želeo da otkriva same detalje o finansijama.

Nikada FSS nije potpisao veći ugovor sa jednim sponzorom. Od kako smo uveli reforme u srpskom fudbalu, to je prepoznato od strane kompanije Telekom. Mogu da kažem da ćemo učiniti sve da se plasiramo na Svetsko prvenstvo u fudbalu. Želim i da iskažem zadovoljstvo zbog novog ugovora sa televizijom Arena Sport. Verujem da će njihov profesionalizam pomoći našem fudbalu da ima najbolju promociju u zemlji i inostranstvu, rekao je Bjeković.

Potom je selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi istakao da je dobro i pametno sarađivati sa državom.

Kažu neki da je dobro i pametno biti partner sa državom. Tom logikom je krenuo i FSS, drago mi je da ćemo imati saradnju sa državom. U ime sportskog sektora, reprezentativaca, stručnog štaba i svoje lično ime, čestitam vam na ovom dogovoru i želim da vam obećam da ćemo dati sve od sebe da našu zemlju predstavljamo na najbolji mogući način, istakao je Piksi.

Novinare je zanimalo kada će reprezentacija moći da se gleda na kanalima Arena Sport televizije. Na to pitanje je odgovorio Nebojša Žugić, generalni direktor ove televizije.

Ja ću reći za prenose utakmica reprezentacije. Ta prava se kupuju na nadmetanju, taj ciklus je kupljen od strane Junajted grupe kada ja nisam bio tu. Taj ciklus se završava uz ovaj ciklus, posle toga će biti novo nadmetanje, na kojem ćemo učestvovati. U nekim zemljama se ide na to da mora da bude 100 odsto pokrivenosti, negde je to bar 70 odsto. To verovatno kroz zakonsku regulativu da se reši, zaključio je Žugić.

0
0

3 Komentara

  1. Naučio čovek od Zvezde kako prolaze oni koji su uz Vučića, pa se se i on naguzio.
    Naravno da se Arena razbacuje parama iz budžeta kad pokušavaju na sve načine da unište opozicione medije….Vučko ne pita za crnu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter