0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

EVO KO NEĆE BITI U ZVEZDI NAREDNE GODINE: Talentovani golman i levi bek napustili crveno-bele, pa ekspresno našli nove klubove!

Objavljeno: 18.06.21 u 17:27

Nisu uspeli da se dokažu.

Uroš Blagojević i Miloš Čupić nisu produžili saradnju sa Crvenom zvezdom. Oni su odmah po isteku ugovora pronašli klubove u kojima će nastaviti karijeru.

Čupić ima 22 godine, a prethodne dve i po sezone je proveo na pozajmicama. Talentovani golman se očigledno nije dokazao, pa su crveno-beli odlučili da ne produže saradnju sa njim. Čim je postao slobodan igrač, Čupić je potpisao ugovor sa ekipom Inđije.

Sa druge strane, Uroš Blagojević (19) koji igra na poziciji levog beka, prvi deo sezone je proveo u Grafičaru, da bi potom otišao na pozajmicu u Novi Pazar. Iako se po medijima pričalo da će on završiti u Metalcu iz Gornjeg Milanovca, došlo je do preokreta. Blagojević je dogovorio saradnju sa Radničkim iz Kragujevca i tamo će nastaviti svoju karijeru.

FOTO: Privatna arhiva

Crvena zvezda će imati 50% od njegove prodaje, a ako požele da ga vrate, moraće da plate 150 hiljada evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter