0
Košarka

FOTO: Twitter

ĐOKOVIĆEV OTAC PRIČAO O JOKIĆEVOM OTKAZU: Treba da čujete šta je Srđan poručio naciji i Džokeru!

Objavljeno: 18.06.21 u 16:16

Reči koje će smiriti srpske navijače.

Vest da je Nikola Jokić odbio poziv selektora da igra na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre, ali i na samim igrama ako se plasiramo, uzburkala je domaću javnost. Jedan deo ljudi oštro kritikuje ovu odluku, dok drugi podržavaju aktuelnog MVP-ja NBA lige i daju mu vetar u leđa.

Jedan od onih koji su istakli da razumeju centra Nagetsa bio je i Srđan Đoković, otac najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića. On je uživo u Jutarnjem programu TV Prva istakao da je srećan zbog Nikolinog uspeha, kao i da ga treba razumeti.

Ovako mala zemlja sa ovako fantastičnim sportistima, ovako uspešnim u svetu. Imamo najboleg tenisera na svetu, košarkaša, vaterpolistu… To je neverovatno. To što je uradio Nikola Jokić je fantastično. Među tim ljudima u Americi, on je došao iz siromašne zemlje i napravio čudo neviđeno, postao je najbolji među njima. To je sjajna stvar i treba ga podržati, počeo je Đoković i dodao:

Za to što nije prihvatio poziv da igra za reprezentaciju, sigurno postoje neki razlozi koji mu nisu dozvolili da to uradi. Ja ga ne bih okrivio za to, jer tako je, kako je. Možda je povređen, kako da znate, pa neće to da kaže, vrhunski je sportista, pronosi slavu Srbije, mislim da je to njegova stvar. Treba se zaustaviti na tome.

Sa druge strane selektor Igor Kokoškov je istakao da će obaviti određene razgovore sa Jokićem, sa željom da sazna razloge koji su uticali na ovaj njegov potez. U međuvremenu se saznalo da je Nikolina žena trudna, što je uz preporuku Nagetsa da odmori, drugi razlog koji je za sada poznat javnosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter