1
Košarka

FOTO: FIBA

UŽIVAM U KOŠARCI, NISAM IGRAO 7 DANA I VEĆ MI JE NEDOSTAJALA: Dončić je spreman da vodi Sloveniju do OI!

Objavljeno: 17.06.21 u 18:58

Imaće težak put.

Mladi košarkaš Dalasa Luka Dončić, odmah je nakon završene NBA sezone otišao u Sloveniju. Maveriksi, u kojima nastupa i srpski reprezentativac Boban Marjanović, su poraženi u prvoj rundi Zapada od Klipersa sa 4:3 u seriji, a pred Dončićem je sada novi izazov i to sa reprezentacijom.

Selekcija Slovenije će kao i Srbija igrati kvalifikacioni turnir za plasman na Olimpijske igre. Glavni rival biće im selekcija Litvanije, sa kojom će najverovatnije igrati duel koji će odlučiti ko će putovati u Japan.

FOTO: Twitter/Dallasmavericks

Slovenački mediji su iskoristili priliku da upitaju mladu zvezdu NBA lige o predstojećim kvalifikacijama. On je istakao da mu košarka nedostaje, iako je nije igrao samo 7 dana.

Uživam da igram košarku. Bio sam nedelju dana bez košarke i već mi je nedostajala. Spreman sam i nadam se da ćemo se kvalifikovati za Olimpijske igre, rekao je Dončić.

0
0

1 Komentara

  1. Svakati cast,legendo. Tako se iskazuje patriotizam a ne kao onaj nass konj! Neka se j;be tamo ion i njegove kurade!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter