2
Košarka

FOTO: FIBA

UPRKOS POVREDI DOŠAO: Srpski centar se pridružio reprezentaciji!

Objavljeno: 17.06.21 u 22:32

Srbija će biti popunjena na centarskoj liniji!

Javnost, naročito sportsku u Srbiji je zatekla vest o tome da Nikola Jokić neće igrati ovog leta za našu reprezentaciju. Mnogi su osudili taj potez gorostasnog košarkaša, ali prema rečima njegovog oca, on za to ima jako dobar razlog.

Ipak, Srbiji neće manjkati kvaliteta na centarskoj liniji. Od danas sa reprezentacijom trenira Nikola Milutinov, jedan od najboljih visokih igrača u Evropi. On je sezonu u redovima CSKA završio mnogo ranije, zbog povrede, ali oporavak ide u dobrom smeru.

Srbija se trenutno u Atini sprema za kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre, koje će se održati ove godine u Japanu.

0
0

2 Komentara

  1. Kakav bre jokic dosta price o ovom sarlatanu.igra za sebe i jebe mu se za srbiju tako treba prema njemu i da se ponasa srbija..ima srbija svoje srbende na koje smo ponosni.ovaj nas jebe svaki put isto.mok,nemoj da igras najbolje nikada i wvima lepo..boli nas ubo za razloge koje,gle cuda,uvek ima..i drugi su ljudi pa su tu kad god srbija pozove,bog im pomogao

    0
    0
    Odgovori
    • MVP NBA lige šarlatan?! Mnogo si Deki ljut na Jokaru. Mislio si da će da dodje pa da počistimo Amere i sve ostale a onda ti da odes na internet i pišeš kako je Jokic Srbenda i kako Srbi BRE mlate sve žive. Izgleda, ništa od tvog adrenalina preko monitora.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter