1
Domaći fudbal

FOTO: nkolimpija/Instagram

TEK ŠTO JE PREUZEO NOVI KLUB: Savo Milošević hoće da kupuje u Humskoj, ovaj dvojac je već ‘naciljao’!

Objavljeno: 17.06.21 u 12:17

Savo Milošević je juče seo na klupu Olimpije iz Ljubljane, i već je počeo sa rekonstrukcijom tima.

Bivši trener Partizana Savo Milošević juče je predstavljen u novom klubu, a već danas je krenuo u potražnju za novim pojačanjima. Na samom vrhu spiska želja, nalaze se dva fudbalera Partizana, Sejduba Suma i Maki Banjak, saznaje ‘Sportski žurnal’.

Pomenuti dvojac iz Humske ulice slobodan je u izboru nove sredine, tako da je veoma lako očekivati da crno-beli dres, zamene zelenim.

Daleko je ovo još uvek od realizacije, ideja je tek u začetku, a sada se čeka da se dve strane dogovore oko finansijskih detalja.

PROČITAJTE JOŠ: STIGLA NAJAVA: Prekida se utakmica Evropskog prvenstva, a razlog je sjajan!

Banjak je u Humsku stigao prethodnog leta iz Olimpije uz obeštećenje od 500.000 evra, dok je Suma crno-beli dres obukao na leto 2017. godine, a njegov transfer je obeležen u istoriji kluba kao najskuplje pojačanje.

Podsetimo, Savo Milošević je juče promovisan na stadionu ‘Stožice’. Nekadašnji strateg Partizana je peti Srbin koji će sesti na klupu Olimpije, pre njega, tu si bili Milorad Kosanović, Marko Nikolić, Ilija Stolica i Aleksandar Linta. Pred Savom je izuzetno težak zadatak, pošto čelnici njegovog novog kluba žele da se Olimpija vrati u sam vrh slovenačkog fudbala.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter