7
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

STOJKOVIĆ RASKINUO UGOVOR SA PARTIZANOM: Želeo je po svaku cenu da ostane, ali crno-beli imaju drugi plan!

Objavljeno: 17.06.21 u 17:58

Promene u Humskoj.

Partizan pred novu sezonu aktivno radi na pojačanjima, ali je vreme i za rastanke. Naime, nakon Slobodana Stanojlovića, klub će napustiti i Denis Stojković, koji nije uspeo da se nametne.

Crno-beli su zimus želeli da ga pošalju na pozajmicu, što je mladi fudbaler odbio uz želju da ostane u prvom timu. Tamo je naravno bio u drugom planu jer su na njegovoj poziciji igrali Takuma Asano, Nemanja Jović, Lazar Marković i Filip Stevanović.

FOTO: FK Partizan

Prema planu koji su mu u Partizanu predstavili, za njega nema mesta ni naredne sezone pa je odlučeno da se saradnja sporazumno raskine. Stojković je u dresu Partizana odigrao 10 utakmica, a zabeležio je samo jednu asistenciju. Uglavnom je na teren ulazio sa klupe i sve je slutilo da će se njegova epizoda ovako završiti.

0
0

7 Komentara

  1. Na isti nacin kako su gresili sa Sumom u Partizanu grese i sa Denisom Stojkovicem. Ni Suma ni Stojkovic, nisu krila vec igraci koji dopunjuju spica. Igraju iza spica. Svi znamo kakav je Suma na toj poziciji. Onaj koji je gledao klipove Denisa Stojkovica mogao je da zapazi da je kao Suma, neuhvatljiva dribling burgija u 16 metara. Decko ima problem sto nije savladao srpski jezik jer je zivot proveo van Srbije. Kad cujem Ilieva i Vazuru smuci mi se danasnji Partizan posle vise od 60 godina.

    0
    0
    Odgovori
  2. Vodi i njega u Olimpiju, dečko zna fudbala,,,,posle još jedne izgubljene sezone ,, nisu ni svesni svoje propasti,,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter