1
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

RUSKI SELEKTOR UDARIO RONALDU KONTRU: Otvorio je flašicu koka-kole kao da je ispred prodavnice, a onda je potegao! (VIDEO)

Objavljeno: 17.06.21 u 18:25

Potpuno autentičan potez.

Kristijano Ronaldo je oduševio gotovo ceo svet kada je na konferenciji za medije sklonio dve flašice sa koka-kolom na stranu, da bi podigao flašu sa vodom. Taj potez jednog od najboljih fudbalera svih vremena, prouzrokovao je velike gubitke ovoj kompaniji.

Ipak, potpunu kontru udario mu je selektor Rusije Stanislav Čerčesov. On je na konferenciji očigledno ožedneo, želeo je da otvori popularno piće, što je učinio flašu o flašu, čime je oduševio javnost. Možda se ljudima ne sviđa to što pije ovo gazirano piće, ali ovakvo umeće je definitivno  nasmejalo sve ljubitelje piva, koji uživaju u ovakvom otvaranju staklenih flaša.

Fudbalska reprezentacija Rusije je do sada odigrala 2 meča na Evropskom prvenstvu. Prvo su poraženi od Belgije sa 3:0, da bi u drugoj rundi savladali Finsku minimalnim rezultatom. naredni meč koji će odlučiti dosta toga, igraju 21. juna protiv selekcije Danske.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter