0
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot/EURO2020

REPREZENTATIVCI SEVERNE MAKEDONIJE ODUŠEVILI CEO SVET: Evo kako je izgledalo zagrevanje pred meč sa Ukrajinom! (VIDEO)

Objavljeno: 17.06.21 u 16:55

Nažalost su poraženi.

Fudbalska reprezentacija Severne Makedonije je poražena i u drugom meču na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu. Od njih je ovog puta bila bolja selekcija Ukrajine sa 2:1, a pred samu utakmicu videli smo jedno nesvakidašnje zagrevanje.

Na snimku koji se munjevitom brzinom širi društvenim mrežama, možemo videti krajnje neobičan način pripreme za utakmicu koji su nam pokazali reprezentativci Severne Makedonije. Nažalost, ovo im nije pomoglo da slave, ali možemo reći da su pružili dobar otpor favorizovanom rivalu.

Selekcija Ukrajine je u prvom poluvremenu potpuno kontrolisala utakmicu, pa je golovima Jarmolenka u 29. i Jaremčuka u 34. minutu, obezbedila prednost od 2:0 pred nastavak igre. Deluje da su se reprezentativci Severne Makedonije malo probudili u nastavku igre, bili su konkretniji i to im je donelo penal u 57. minutu.

Iako ga je Eržan Alioski promašio, on je nakon odbitka uspeo da dođe do pogotka. Nastavili su izabranici Igora Angelovskog da napadaju, čemu svedoči podatak da su u drugom poluvremenu čak 5 puta šutnuli u okvir gola. Golman Stole Dimitrievski je u 84. minutu uspeo da odbrani penal i tako motiviše saigrače, koji na kraju ipak nisu mogli do izjednačenja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter