0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

PLAČE KAO MALO DETE: Dirljive scene u Madridu – Ramos se oprostio od ‘kraljevskog kluba’ nakon 16 godina!

Objavljeno: 17.06.21 u 14:46

Serhio Ramos je napustio kraljevski klub.

Proslavljeni španski fudbaler Serhio Ramos, danas je zvanično napustio Real Madrid, klub u kojem je proveo 16 godina. Iskusni štoper je na ‘Santjago Bernabeu’ stigao iz Sevilje sada već davne 2005. godine, a ovog leta je odlučio da sa španskim velikanom ne produži saradnju.

– Jedan od najtežih trenutaka u mom životu. Došao je trenutak da kažem zbogom Real Madridu. Došao sam ovde tako što me otac držao za ruku. Voleo bih da sam se od kluba oprostio na „Santjago Bernabeuu“, sa navijačima. Hvala Real Madridu. Uvek ću ga nositi u srcu – rekao je Ramos u suzama na konferenciji za medije.

Iskusni defanzivac je sa Madriđanima osvojio sve što se moglo osvojiti, odigrao je čak 671 meč i vodio je kraljevski klub do brojnih nacionalnih, evropskih i svetskih titula.

PROČITAJTE JOŠ: NEĆE VAM BITI DOBRO KADA ČUJETE O KOJOJ CIFRI JE REČ: TOP 5 najplaćenijih srpskih sportista svih vremena – Novak ubedljivo na prvom mestu!

– Bilo je predivno, ovo je kraj jedinstvenog životnog razdoblja. Sada se otvaraju nova poglavlja u mojoj karijeri. Želim još nekoliko godina da igram na visokom nivou i osvajam trofeje. Hvala svima. Ovo nije zbogom, jer ću se vratiti – poručio je Ramos.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter