in ,

OKTAGONBET TIKET DANA: Zanimljiv dan na Evru, Belgija i Holandija favoriti!

EURO i Kopa Amerika daju najzabavnije leto ikada! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

15.00 Ukraine – North Macedonia

Ukrajina je pokazala svoj kvalitet u prvom meču iaku su izgubili, a to se ne može reći za njihove današnje rivale. Prvi nastup za Severnu Makedoniju ikada na Evropskom takmičenju mogao bi biti baš bolan.

Predlog: 1 (1,70)

18.00 Denmark – Belgium

Od povrede Eriksena Dancima fudbal više nije u prvom planu i igrači su vidno uzdrmani. I bez toga u ovom meču Belgija bi bila favorit jer su jedan od favorita na celum turniru. Ako stavim sve na tas čista dvojka ide ovde bez razmišljanja.

Predlog: 2 (2,10)

21.00 Netherlands – Austria

Uz efikasnu igru u prvom kolu i domaćinstvo na svojoj strani ne sumnjamo u pobedu narandžastih. Austrija bi se mogla kvalifikovati iz ove grupe i kao treća, ali o tome će več odlučiti direktan duel sa Ukrajinom u trećem kolu. Bar tako mi mislimo. Ovde ide kec sa dosta golova.

Predlog: 1&D2+ (1,92)

23.00 Colombia – Venezuela

Izuzetna kečina se nameće u grupi B. Venecuela je imala 12 igrača pozitivnih na Covid-19 i razumljivo izgubila od Brazila. Kolumbija je pobedila 1-0 Ekvador i osigurala treću uzastopnu Kopa Ameriku koju počinje pobedom bez primljenog gola. Kvalitet je ubedljivo na njihovoj strani.

Predlog: 1 (1,33)

KUPNA KVOTA 9,12 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 8358644

 

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

STIGLA NAJAVA: Prekida se utakmica Evropskog prvenstva, a razlog je sjajan!

NOVE, LOŠE VESTI: Eriksen mora na operaciju, desilo se ono što su se mnogi nadali da neće!