0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

NOVI ŠTOPER PARTIZANA U CRNO-BELOJ OPREMI: Saničanin se pridružio ‘parnom valjku’ – pogledajte kako se snašao na prvom treningu! (VIDEO)

Objavljeno: 17.06.21 u 13:57

Siniša Saničanin je u Humsku ulicu ovog leta došao kao prvo pojačanje Partizana pred narednu sezonu.

‘Parni valjak’ radi punom parom što se tiče rekonstrukcije tima, a juče je ugovor sa crno-belima potpisao i nekadašnji igrač Čelsija, Danilo Pantić.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine, Siniša Saničanin, priključio se ekipi Partizana i zajedno sa saigračima odradio prvi trening u Sportskom centru Teleoptik.

FOTO: FK Partizan

Sjajni štoper je sa crno-belima potpisao trogodišnji ugovor. U dodadašnjoj karijeri, Siniša je nosio dres Borca iz Banja Luke, Mladosti iz Lučana i Vojvodine. Partizan je još u aprilu kontaktirao sjajnog štopera, ali njegova želja u tom trenutku je bila isključivo inostarnstvo. Ovo je dokaz da se trud isplati, s obzirom da su crno-beli i prošle godine želeli da u svoje redove dovedu Saničanina.

– Danas sam prvi put sa svima vama, osećaj je zaista izvanredan. Svi su me dočekali prijatno, što bi se reklo ‘domaćinski’. Sportski centar je fenomanalan, uslovi su neverovatni i mogu da kažem da su prvi utisci baš pozitivni – rekao je Saničanin u razgovoru za klupski sajt.

FOTO: FK Partizan

Saničanin neke fudbalere Partizana već poznaje, među kojima je i Bojan Matić.

– Sa Matketom se znam iz Vojvodine, poznajem i Ostoju, a ostale momke znam sa terena, svi su oni ostavili pozitivan utisak na mene.

Kako je izgledao prvi trening Saničanina u crno-belom dresu, pogledajte u videu:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter