0
Košarka

FOTO: KSS

NEZADOVOLJNI NAKON POBEDE: ‘Igrali smo loše i sporo!’

Objavljeno: 17.06.21 u 23:55

Uprkos pobedi, nije sve tako sjajno!

Srpske košarkašice su nakon produžetaka savladale reprezentaciju Italije, ali nije sve tako sjajno kao što deluje.

‘Opet ću reći ono što stalno govorim. Kada ne igramo našu igru, mi nemamo šta da tražimo… Jasna je utakmica kao dan. Igrali smo loše, dosta sporo, nismo igrali našu prepoznatljivu odbranu, našu brzu igru. Nismo skakali, što je bilo dramatično. Pobedili smo jer smo verovali. I to je važno. Pobeda se piše.’ – rekla je Marina Maljković.

‘Bilo je mnogo loših stvari. To je i posledica toga što nismo imale mnogo utakmica u pripremama. Bukvalno je bilo, hajde da odigramo prvu utakmicu da vidimo gde smo. Sad vidimo da nismo baš na dobrom mestu. Ali, barem znamo da imamo mnogo stvari da ispravimo. Svaka devojka je dala poslednji atom snage, svaka je bila spremna kada bi ušla sa klupe. Izvukle smo nemoguće. Zato se nadam da nam je ovo neki vetar u leđa i da smo u ovom trenutku porasle kao tim još više. Stvarno imamo mnogo stvari na kojima treba da radimo. Barem da se sada pet minuta radujemo što smo pobedile. Pokazale smo toliko slabosti da će svako pomisliti da može da igra sa nama. Protiv Grčke sve moramo da damo jedan korak više, da pokušamo da što više devojaka uključimo u igru.’ – dodala je Sonja Vasić, heroj preokreta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter