0
Ostali sportovi

FOTO: Youtube/Screenshot

NE DAO TI BOG DA SE ZAKAČIŠ SA NJOM: Pogledajte ovu super baku – ima 74 godina a bije kao Brus Li! (VIDEO)

Objavljeno: 17.06.21 u 15:35

Ova baka je dokaz da godine nisu prepreka ni za kakvu fizičku aktivnost.

Inga Poje (74) je doktorka sportske medicine, a već nekoliko godina je u penziji. Inge je tek sada položila za crni pojas u karateu, a ovim sportom bavi se sedam godina.

Polaganje je trajalo nešto manje od sat vremena, a sastojalo se od teorije, tehnike, udaraca u džak i kata, nakon čega su Poje uručili crni pojas, pa je tako postala prva Hrvatica koja je u 74. godini položila za crni pojas u karateu.

PROČITAJTE JOŠ: NEĆE VAM BITI DOBRO KADA ČUJETE O KOJOJ CIFRI JE REČ: TOP 5 najplaćenijih srpskih sportista svih vremena – Novak ubedljivo na prvom mestu!

Vredi pomenuti da je Inge bivša juniorska i seniorska reprezentativka sportske gimnastike, a kada se počela baviti ovim sportom njena porodica je bila vrlo skeptična.

– Uh, to je bila panika. Moj sin se našao u društvu prijatelja koji je se bavi karateom i rekao je: „Daj zamisli, moja mama je krenula na karate“, na šta mu je ovaj rekao: „Ma super, poželi joj mnogo uspeha“. Tada se sin malo umirio – rekla je Inga u jednom od intervjua.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter