1
ATP

FOTO: Rolan Garos

MOĆI ĆE DA OBORI REKORD PRED PUNIM TRIBINAMA: Novak dobio sjajne vesti, prestiže Nadala i Federera ako sve bude po planu!

Objavljeno: 17.06.21 u 19:54

Ovo može biti istorijska sezona.

Organizatori US opena, poslednjeg Grend slema u sezoni, saopštili su da će na ovogodišnjem turniru biti dozvoljeno prisustvo gledalaca. Prema saopštenju TS SAD, ulaznice za sve terene će biti puštene u julu i očekuje se rekordna rasprodaja.

Ovaj turnir može biti upisan u istoriju svetskog tenisa, evo o čemu se radi. Novak Đoković trenutno ima 19 Grend slem titlula, dok su ispred njega Nadal i Federer sa po 20. Srpski teniser se sada sprema za Vimbldon na kome će biti glavni favorit. Ako bi Novak slavio u Engleskoj, imao bi priliku da se na US openu bori za svoj 21. Grend slem u karijeri, čime bi definitivno rešio dilemu o tome ko je najbolji teniser svih vremena.

Ono što mu ide na ruku je sigurno i činjenica da je Rafael Nadal odustao od Vimbldona, dok je Rodžer Federer u lošoj formi, što i ne čudi jer u avgustu puni 40 godina. Španac je takođe odustao od Olimpijskih igara, a Đoković je više puta navodio da mu je velika želja da donese zlatnu medalju svojoj zemlji.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter