FOTO: FK Javor
in ,

LJULJAJ JAVORE, STIGLA JE BOMBA: Bivši selektor reprezentacije Srbije preuzima klub iz Ivanjice!

Eksplodirala je prava bomba.

Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić je novi sportski direktor Javora. Nakon ispadanja iz Superlige, klub iz Ivanjice pokazuje želju da se u nju što pre vrati, a ovo je potez koji će im sigurno pomoći u tome. Pre samo nekoliko dana, Ivanjičani su imenovali i novog trenera, Milovana Milovića, sa kim će krenuti u pohod na Superligu.

Radovan Ćurčić je svoju trenersku karijeru započeo 2003. godine i to upravo u Javoru. Potom je jednu sezonu proveo u Borcu iz Čačka, da bi se u Ivanjicu vratio 2007. godine. Onda je usledio period u reprezentaciji Srbije, gde je prvo radio kao pomoćnik, a potom i kao selektor. Poslednji angažman imao je 2020. godine kada je bio pomoćnik Savi Miloševiću u Partizanu. 

Dolaskom Radovana Ćurčića ostvarili smo zacrtani cilj. Želimo da ovo bude samo jedan korak ka ostvarenju dugoročnih planova, koji su pre svega vezani za sportske uspehe i rezultate Javora, rekao je predsednik kluba Dragomir Lazović.

Ćurčić je u Javoru proveo i neke jako bitne momente u igračkoj karijeri. Svi pamte sezonu 2001/02 kada je bio najbolji strelac druge lige Jugoslavije sa 24 gola i time odveo klub u Prvu ligu.

Diskusija

Odgovorite
  1. Posle više više loših poteza u nekoliko zadnjih godina,financijer Javora,napravio je pravi potez,na radost nas pravih navijača rođenih u Ivankovo,bez obzira gdje se danas nalazili.Radovanu puna podrška što se vratio na mjesto uspeha.Sve najbolje!!Javorac iz Novog Sada

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

UŽIVAM U KOŠARCI, NISAM IGRAO 7 DANA I VEĆ MI JE NEDOSTAJALA: Dončić je spreman da vodi Sloveniju do OI!

PREDSEDNIK OKS BOŽIDAR MALJKOVIĆ DAO PODRŠKU PROJEKTU ŠAMPIONI: Okupiće se deca sa invaliditetom i smetnjama u razvoju!