2
Domaći fudbal

FOTO: FK Javor

LJULJAJ JAVORE, STIGLA JE BOMBA: Bivši selektor reprezentacije Srbije preuzima klub iz Ivanjice!

Objavljeno: 17.06.21 u 19:23

Eksplodirala je prava bomba.

Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić je novi sportski direktor Javora. Nakon ispadanja iz Superlige, klub iz Ivanjice pokazuje želju da se u nju što pre vrati, a ovo je potez koji će im sigurno pomoći u tome. Pre samo nekoliko dana, Ivanjičani su imenovali i novog trenera, Milovana Milovića, sa kim će krenuti u pohod na Superligu.

Radovan Ćurčić je svoju trenersku karijeru započeo 2003. godine i to upravo u Javoru. Potom je jednu sezonu proveo u Borcu iz Čačka, da bi se u Ivanjicu vratio 2007. godine. Onda je usledio period u reprezentaciji Srbije, gde je prvo radio kao pomoćnik, a potom i kao selektor. Poslednji angažman imao je 2020. godine kada je bio pomoćnik Savi Miloševiću u Partizanu. 

Dolaskom Radovana Ćurčića ostvarili smo zacrtani cilj. Želimo da ovo bude samo jedan korak ka ostvarenju dugoročnih planova, koji su pre svega vezani za sportske uspehe i rezultate Javora, rekao je predsednik kluba Dragomir Lazović.

Ćurčić je u Javoru proveo i neke jako bitne momente u igračkoj karijeri. Svi pamte sezonu 2001/02 kada je bio najbolji strelac druge lige Jugoslavije sa 24 gola i time odveo klub u Prvu ligu.

0
0

2 Komentara

  1. Posle više više loših poteza u nekoliko zadnjih godina,financijer Javora,napravio je pravi potez,na radost nas pravih navijača rođenih u Ivankovo,bez obzira gdje se danas nalazili.Radovanu puna podrška što se vratio na mjesto uspeha.Sve najbolje!!Javorac iz Novog Sada

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter