0
Evropske lige

FOTO: FK Fiorentina

KAKAV ŠOK U FIORENTINI: Gatuzo napušta klub posle samo 20 dana, već se zna gde će nastaviti karijeru!?

Objavljeno: 17.06.21 u 17:44

Da li je neko ovo očekivao!?

Đenaro Gatuzo će nakon manje od mesec dana napustiti klupu Fiorentine. Italijanski mediji su sinoć preneli da bi klub i trener danas mogli da objave završetak saradnje, što se upravo i desilo.

Kao jedan od razloga za neočekivan rastanak, navodi se svađa trenera sa predsednikom kluba Rokom Komisom i menadžerom Đankarlom Antonjinijem. Sukob je započeo kada je klub napravio procene transfera koje je predložio Žorže Mendeš, koji je takođe i Gatuzov agent.

Fiorentina želi da uloži znatno manja sredstva nego što je Italijan želeo i izgleda da rešenje nije pronađeno. Klub je na svom zvaničnom sajtu saopštio da će u najskorijem roku pronaći trenera, pa ćemo videti i kakva sudbina čeka Nikolu Milenkovića i Dušana Vlahovića.

Ipak, izgleda da kraj drame još nije blizu, jer je The Athletic preneo da je Gatuzo već našao novi klub. U pitanju je Totenhem, a navodi se da su dve strane u završnim pregovorima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter