1
Košarka

FOTO: FIBA

JOKIĆ JE URADIO NEŠTO ŠTO JE RAZOČARALO SVE SOMBORCE: Svi su to iščekivali, ali je on doneo drugačiju odluku!

Objavljeno: 17.06.21 u 16:16

Očigledno ne želi pažnju.

Najbolji svetski košarkaš Nikola Jokić je u sredu doputovao u Srbiju nakon izvanredne NBA sezone. Čim je sleteo u naš glavni grad, Nikola se bez zadržavanja uputio u rodni Sombor, gde je trebao da bude organizovan svečani doček za njega.

Prema saznanjima Radio televizije Srbije, predstavnici lokalne samouprave su najavljivali da su pripreme za doček u toku i da bi on trebao da se održi u petak. Ipak, na kraju, od svega toga neće biti ništa jer košarkaš Nagetsa i njegova porodica nisu želeli svečanost.

FOTO: FIBA

Pre nego što je uopšte i došao u Srbiju, Nikola Jokić je izjavio kako neće igrati za reprezentaciju u kvalifikacijama za Olimpijske igre, ali ni na samim igrama ako se naša zemlja kvalifikuje. Njegov otac je istakao da Nikola ima dobar razlog koji smo saznali juče u toku dana. Naime, Jokićeva supruga je trudna, pa najkorisniji igrač NBA lige želi da bude uz nju, ali i da se odmori i oporavi pred narednu sezonu.

Sa druge strane, selektor košarkaške reprezentacije Srbije Igor Kokoškov je dao do znanja da će obaviti određene razgovore sa Jokićem, kao i da se još uvek nada da on može da zaigra na OI. Kvalifikacioni turnir koji se igra u Beogradu od 29. juna do 4. jula, poslaće jednog učesnika na Olimpijadu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter