1
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

IVICA ILIEV VEOMA OŠTAR: Savi Miloševiću poslao jasnu poruku, zapretio i klubu koji želi Asana!

Objavljeno: 17.06.21 u 23:37

Ivica Iliev poslao poruku za klub koji želi Takumu Asana!

Ovih dana transfer ‘pijaca gori’ od brojnih imena koji se povezuju sa Crvenom zvezdom i Partizanom. Oko dovođenja igrača u Humsku i dalje se pita Ivica Iliev, ‘mecena’ brojnih sjajnih pojačanja beogradskog Partizana.

‘Imamo želju da u narednih desetak dana skockamo tim i da trener Aleksandar Stanojević na pripreme u Sloveniju povede ekipu na koju će da računa od starta. Poznato je da 17. jula počinje prvenstvo, da 22. jula startujemo u kvalifikacijama za Ligu konferencija.‘ – rekao je Iliev.

Potom je prokomentarisao i potencijalne odlaske Sume i Banjaka u Olimpiju iz Ljubljena, koju je preuzeo Savo Milošević.

‘Volim Savu mnogo, ali odmah da poručim i njemu i našim navijačima: od toga nema ništa.’

Za sam kraj, Iliev je poslao jasnu poruku svim klubovima koji žele Takumu Asana:

‘Bilo koji klub koji želi da angažuje Asana mora da zna da je potencijalno, u velikom administrativnom problemu. Jer, Asano je prekršio ugovor sa Partizanom i nema dozvolu da menja sredinu.’ – zaključio je Ivica Iliev u razgovoru za Novosti!

0
0

1 Komentara

  1. Ovaj je glavni u Partizanovoj kuhinji,,,,mogao bi Asanu da pospe soli na rep,, koji demagog i koje skrnavljenje, kluba sa ovolikom tradicijom, i niko im ništa ne može,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter