0
Fudbal

FOTO: Twitter screenshot

FUDBALER POZITIVAN NA KORONU, ODMAH IZOLOVAN OD REPREZENTACIJE: Ovo može da preraste u ozbiljan problem!

Objavljeno: 17.06.21 u 16:32

Čak nije jedini.

Fudbalska reprezentacija Slovačke ima dva člana koja su pozitivna na korona virus. Obojica su ekspresno izolovana od ostatka tima, a iz selekcije uveravaju da će poštovati protokol.

U pitanju su fudbaler Denis Vavro, kao i jedan član stručnog štaba, čije ime trenutno nije poznato. Vavro je utakmicu sa Poljskom posmatrao sa klupe, dok selektor Slovačke ističe da nema simptome i da je trenutno dobro.

Ovo su prvi slučajevi virusa od samog starta Evropskog prvenstva, dok su pojedini igrači bili pozitivni pred početak takmičenja. U pitanju su Šveđani Dejan Kuluševski i Matijas Svanberg, Španac Serhio Buskets, kao i fudbaler Portugalije Žoao Kanselo.

Selekcija Slovačke je ovaj EURO počela pobedom nad Poljskom sa 2:1, dok naredni meč igraju sutra sa Švedskom. Za sam kraj nadmetanja u grupi, u trećoj rundi će snage odmeriti se selekcijom Španije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter