FOTO: Screeshot
in

POJAVILA SE INFORMACIJA ZAŠTO JOKIĆ NE IGRA ZA SRBIJU: Nikola je ovo čekao čitav život!

Pojavile se informacije zašto Jokić neće nastupati za reprezentaciju.

Najbolji košarkaš NBA lige jutros je objavio i objasnio zašto neće nastupati za reprezentaciju ovog leta, a od tog momenta krenule su spekulacije o razlozima odsustva igrača koji je oduševio čitav svet partijama koje je prikazao ove sezone.

Beogradski medijji prenose da je Jokićeva supruga Natalija u drugom stanju i da njih dvoje čekaju bebu. Nikola to nije potvrdio, a svoje odsustvo objasnio je saopštenjem.

„Na moju veliku žalost, ovo je trenutak kada moram da saopštim da i pored ogromne želje, nisam u mogućnosti da nastupam za reprezentaciju. Jednostavno, stanje mog tela iziskuje duže odsustvo sa terena radi oporavka. To je stav i sugestija kluba i jedna neminovnost koju moram da prihvatim. Ubeđen sam da momci i bez mene imaju kvalitet da naprave rezultat koji će nam svima doneti mnogo radosti“, rekao je Jokić za Tanjug.

loading...

Jokić je za Denver ove sezone igrao na 72 meča u regularnom delu prvenstvu uz još 10 mečeva u plej-ofu. On je od avgusta 2020. godine igrao na svih 109 mogućih mečeva na kojima je beležio neverovatnih 35 minuta u proseku.

Diskusija

Odgovorite
  1. Ah,da li je kao beba cekao bebu? Glumatanje..bezvezno. Neka se j.be tamo i dalje, narod je ocekivao da igra za svoju zemlju na Olimpijskim igrama,seljacina jedna. Hoce da hobise,da jase kurade,glumi nobla. Je.’li ga konji!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

SILOVITI ITALIJANI: Još jedna ubedljiva pobeda! Švajcarci nisu znali gde udaraju!

LEBRON BESAN NA ČELNIKE NBA LIGE: „Mrzim to što su se igrači povredili“