0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Rusi žele da poprave utisak, jedan ‘iks’ na Evru je očekivan!

Objavljeno: 16.06.21 u 11:00

Drugo kolo na Evropskom prvenstvu i kvalifikacije za SP u Severnoj i Srednjoj Americi donose vam tiket! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

15.00 Finland – Russia

Finska je van svakih očekivanja ovde, a još kada su uspeli da upišu prvu pobedu stvari su stvarno otišle predaleko. Rusija je kvalitetniji tim koji još igra na domaćem terenu. Ostali su nam dužni da poprave utisak u odnosu na prvi meč. Treći već neće igrati u svojoj zemlji nego idu u Kopenhagen. Nek ide dvica.

Predlog: 2 (1,72)

18.00 Turkey – Wales

Pogodili smo remi Velsa u prvoj utakmici i sada im prognoziramo još jedan. Izuzetno podjednake ekipe mogle bi da odigraju meč 0-0 ali i 1-1 po nama. Jedna od ove dve ekipe bi mogla da se plasira dalje kao trećeplasirana iz grupe.

Predlog: X (3,10)

20.00 Valerenga – Odd

Od ima toliko problema sa igrom u gostima da bi svakako protiv njih tipovali keca. Ali još bolje od svega je to što imaju toliko problema sa gostovanjima u prestonici da bi ovo moglo i da se pojača golovima. Ipak, neka za danas ovo ostane čist kec na Valerengu.

Predlog: 1 (1,56)

21.00 Italy – Switzerland

Italija je furiozno otvorila EURO u Rimu, a sada na istom mestu dočekuje komšijsku zemlju sa severa. Švajcarska je samo jednom u poslednja 24 međusobna susreta dobili Italiju i to 1982. baš na ovom stadionu. Ipak, sumnjamo da će nešto takvo da se desi danas. Čist kec na Italiju.

Predlog: 1 (1,65)

KUPNA KVOTA 13,72 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 0851562

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter