0
Fudbal

foto: Twitter screenshot

ODLIČAN MEČ U BAKUU: Velšani na korak od osmine finala!

Objavljeno: 16.06.21 u 20:27

Odlična utakmica između Velsa i Turske.

Sjajnu predstavu su priredili Vels i Turska u drugom meču Evropskog prvenstva u Bakuu.  Slavili su Velšani sa 2:0 i pokazali kritičarima da greše koji ih godinama potcenjuju.

Prvi gol je pao u 42. minutu kada je nakon dobre asistencije Bejla natrčao Remzi i poslao loptu u gol Čakira. Mogao je Vels da dođe do ubedljivije prednosti u 61. minutu meča, ali je Bejl bio neprecizan nakon penala koji je sam iznudio.

Kasnije je došlo do čarki između fudbalera, a u samoj završnici Roberts je povisio na 2:0 i obezbedio pobedu svojoj selekciji. Ponovo je Bejl bio u centru pažnje i asistirao za gol.

Turci su pomalo razočarali na ovom šampionatu, pogotovo zbog toga što su kvalifikacije odigrali na visokom nivou i bili su jedna od reprezentacija koja je mogla da napravi čudo. Ipak, ostao im je meč poslednjeg kola protiv Švajcarske, koji će im biti zadnja šansa za eventualno treće mesto u grupi i moguć dalji plasman.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter